I Buddhayoga har jeg samlet de bedste værktøjer jeg har mødt og udviklet i min søgen efter mere balance i mit liv. Uddannelsen til Yogalærer og Ayurvedisk Sundhedsvejleder har nuanceret min viden og erfaring. Jeg læner mig op ad:

Den Ayurvediske viden om sundhed og balance, Buddhismens betragtning af sindets natur og dets muligheder og Yogatraditionens betragtninger af krop, sind og åndedræt. Naturen er min store inspirationskilde og hér foretrækker jeg at gå, løbe, cykle og søge min inderste kerne.

Et væsentlig vendepunkt i mit liv, var da jeg blev buddhist. Dette har givet mig konkrete og effektive værktøjer til at skabe ro i mit sind og i mit liv. Meditation, medfølelse og en forståelse af sindets ubegrænsede natur er nogle af værktøjerne. Buddhayoga er en holistisk tilgang til at skabe balance i krop og sind. Buddhayogas styrke er min overbevisning om at krop, sind og åndedræt hænger sammen og at man bør arbejde helhedsorienteret, når man skal skabe øget livsglæde og sundhed i et liv præget af træthed, stress, sygdom og ubalance. Buddhayogas styrke er troen på, at du kan skabe det liv du ønsker vha. tankernes kraft og sindets frie natur. Jeg har selv haft perioder med angst, stress, krise og depression i mit liv. Jeg ser modgang i livet som en naturlig livsbetingelse og mit eget personlige udgangspunkt er, at vi skal vokse af vores udfordringer, så Buddhayogas ånd vil altid bære præg af en nysgerrighed på tingenes tilstand og et ønske om at gøre brug af vores tidligere erfaringer til, fremadrettet, at skabe os et liv med større velvære og tilfredshed.

             

Uddannelser og Erfaring:

Ernærings -og Husholdningsøkonom m. speciale i undervisning, vejledning og oplysning inden for Human Ernæring.

24 års Erhvervserfaring fra daglig drift af hospitals, plejehjems og institutionskøkkener samt kostvejledning.

Uddannet Nada Akupunktør( Nada Danmark).

Uddannet Yoga -og Mindfulness-lærer(Yogaskolen Helsingør).

Under uddannelse til Ayurvedisk Sundhedsvejleder ved Læge Charlotte Bech, København

Tidligere Løbetræner(Løbeklubben Skovløberne, Ålsgårde),

Løbecoach Private forløb og for virksomheder, yogaunderviser for Idrætsforeningen Hellebæk og for private virksomheder.

Administrator af Runhome Facebook og Buddhayoga.dk Facebook hvorfra jeg formidler løbe -og mindfulness-begivenheder i naturen. 


Jeg har løbet siden jeg var barn, de første mange år af mit liv i en jysk fodboldklub, senere i mit liv tiltrak skoven mig og jeg har løbet ultra -og trailløb i bl.a. Danmark, Sverige, Spanien og Frankrig. 

Buddhayoga

KONTAKT BUDDHAYOGA

Mobil +45 2870 3505 Mail@buddhayoga.dk

Yogahold/Recovering Yoga, adresse:

FysioDanmark Søndre Strandvej 10, 1 sal, 3000 Helsingør. Parkering v. FitnessWorld

Tlf: 3212 2000

Følg os

Copyright © Buddhayoga