Genfind din ungdoms smidighed i fællesskab med andre mænd

Manglende smidighed er ofte det, som mænd slås med i deres hverdag og ofte det, som foranlediger smerter i ryg, lænd, skuldre og knæ. Mænd er ofte mindre smidige end kvinder og det er der en helt naturlig forklaring på.


Det kvindelig kønshormon Østrogen gør kvindernes bindevæv blødere og mere smidigt end mændenes. Kvinderne skal kunne føde, så derfor er deres bindevæv og bækken blandt andet mere smidigt og eftergivende end mændenes. 


Men du kan sagtens genoptræne din smidighed som mand. I "Yoga for mænd" strækker vi kroppens bindevævsbaner og du vil allerede efter første yogasession kunne mærke forskel i din krop. Dine bindevævsbaner ligger som lange elastikker omkring og i dine muskler, knogler og led, som ét stort spindelvæv i hele din krop. Når vi strækker elastikkerne , vil du opleve mere smidighed og større velbefindende.


Led-frigørende bevægelser befrier din krop for skader og ømhed:

Vi laver også ledfrigørende bevægelser af eks. rygsøjlen, skuldreled, hofteled, ankler og håndled, dette forbedrer bevægeligheden i dine led. Dette forebygger skader og forbedrer din styrketræning. Hvis dine led er stive, vil kroppen kompensere og belaste andre muskler og strukturer og du vil nemmere få skader. Hvis du styrketræner, vil smidige led gøre din teknik bedre og du laver dine styrkeøvelser korrekt uden at belaste kroppen.


Forskning viser, at hvis en sportsudøver ikke har tilstrækkelig smidighed i muskler, sener og ledkapsler, kan et længerevarende udstrækningsprogram forbedre præstationen. 


I "Yoga for mænd" træner vi også vejrtrækning, så du forbedrer din evne til at trække vejret. Dette vil på sigt optimere dit iltoptag og øge din præstationsevne under træning men også virke stressreducernde  i dit liv generelt. Når vi træner vejrtrækning, træner vi også kropsholdning og det kommer din nakke, ryg og lænd til gode.


Jeg har skrevet en artikel om Yogaens indflydelse på løb

Læs Trail-Magasinet, nr. Juli/August

YOGA FOR 

MÆND

Med fokus på Smidighed, Vejrtrækning og Styrke


Undervisningen foregår i FysioDanmarks lokaler,

Søndre Strandvej 10, 1 sal - 3000 Helsingør


"Yoga for mænd" hold er små hold med 4 deltagere. Der er derfor plads til at lære hinanden at kende og stille spørgsmål undervejs. Undervisningen differentierer mellem deltagernes forskellige fysiske behov og ønsker.


I webshoppen kan du købe Yoga for mænd,

3 måneders forløb,  September - november 2020
Du vil opleve at yogaen,

den forbedrede vejrtrækning

og den øget smidighed i din krop

vil virke stressreducernede og præstationsfremmende

i dit Familie, Sports -og Arbejdsliv

i form af øget fokus,  større oveskud, færre skader og et generelt større velbefindende. Buddhayoga

KONTAKT BUDDHAYOGA

Mobil +45 2870 3505 Mail@buddhayoga.dk

Yogahold/Recovering Yoga, adresse:

FysioDanmark Søndre Strandvej 10, 1 sal, 3000 Helsingør. Parkering v. FitnessWorld

Tlf: 3212 2000

Følg os

Copyright © Buddhayoga