NÆRVÆR

OG RO

YOGA

MOD STRESS


Undervisningen foregår i FysioDanmarks lokaler,

Søndre Strandvej 10, 1 sal - 3000 Helsingør


Yoga mod stress, er et lille hold med max 4 deltagere. Der er derfor plads til at lære hinanden at kende, dele erfaringer og stille spørgsmål undervejs. 

Vi mødes hver torsdag fra 18.30-20 i oktober og november måned.

Du kan købe forløbet i webshop og der er kun 4 pladser. Har du en veninde som også lider af stress, så inviter hende med :-)

8 sessioner á 90 min: 2500 kr., inkl. Lydfiler med

guidet Nærværs-meditation og Åndedrætsøvelse.


Alle torsdage i oktober og november undtagen uge 42.


Da erfarings-udveksling deltagerne imellem er vigtigt, bliver forløbet aflyst og beløbet tilbagebetalt ved mindre end 3 deltagere.

BEVÆG DIG UD AF STRESSEN


Er du særlig sensitiv, stresset, deprimeret eller ude af balance pga. livsomstændigheder, kan ”Yoga mod Stress” være en stabil og genopbyggende platform for din krop og dit sind. ”Yoga mod Stress” er også for dig, som vil forebygge stress og øge din kropsbevidsthed, så du er mere opmærksom på, hvad som sker i dig og hvad din krop fortæller dig.

Første gang vi mødes, skal vi snakke om stress generelt, hvad er stress for en størrelse og hvor kommer den fra? Hvad kan stress gøre ved vores kroppe, rent fysiologisk, og hvad kan stress gøre ved vores tanke og følelsesliv? Hvorfor hjælper Yoga, meditation og åndedræts-opmærksomhed på stress?

Gennem yogaforløbet afprøver vi sammen værktøjer og teknikker, som vil kunne hjælpe dig med at adressere din egen stress og skabe refleksioner over fremtidig forebyggelse af stress i dit liv

Mit eget personlige udgangspunkt i livet er, at vi skal vokse af vores udfordringer, så vores hold-ånd vil altid bære præg af en nysgerrighed på tingenes tilstand og et ønske om at gøre brug af vores tidligere erfaringer til, fremadrettet, at skabe os et liv med større velvære og tilfredshed.

Yogaforløbet er overvejende en kropslig proces, så derfor vil blid Spændings-frigørende yoga, Restorative yoga-stillinger, meditation og vejrtrækningsøvelser fylde mest.
Min uddannelse inden for Ayurvedisk Sundheds-og livsstilsvejledning vil højne kvaliteten markant i dette forløb, da jeg er trænet i at screene og vejlede for ubalancer i krop, fordøjelse og livsstil.

Er du nysgerrig men usikker på, om ”Yoga mod Stress” er noget for dig, så ring eller skriv til mig på: 2870 3505 eller mail@buddhayoga.dk


Buddhayoga

KONTAKT BUDDHAYOGA

Mobil +45 2870 3505 Mail@buddhayoga.dk

Yogahold/Recovering Yoga, adresse:

FysioDanmark Søndre Strandvej 10, 1 sal, 3000 Helsingør. Parkering v. FitnessWorld

Tlf: 3212 2000

Følg os

Copyright © Buddhayoga