AYURVEDISK FRISK OST - "PANEER"


Kan du ikke tåle laktose, er der stor mulighed for, at du kan tåle denne indiske ost, hvor laktosen sies fra under tilberedningen. Frisklavet er osten fantastisk blød og kan skæres i skiver oven på tomatsalat eller pizza. Dagen efter er den mere skærefast og kan skæres i tern og svitses i ghee og krydderrier og være køderstatning i en gryderet. Osten er sprængfyldt med protein og B12 -og Dvitamin. Du skal bruge økologisk sødmælk og fuldfed økologisk yoghurt/ymer.

GHEE, LAKTOSEFRI  SOLSKINS-SMØR


Denne indiske smør er fantastisk oven på morgengrød, til at stege i eller blendet i morgenkaffen sammen med varm sødmælk. Du skal bruge usaltet økologisk smør og smelte det langsomt uden at det koger. Det hvide bundfald som dannes er urenheder, kasein og laktos. Du hælder forsigtigt det klare gyldne smør som ligger øverst i gryden over på et glas. Ghee afbalancerer betændelsestilstande i kroppen og kan også anvendes mod tørre slimhinder, eksem og forstyrret hormonbalance.

AYURVEDISK KOGT VAND TERAPI


Føler du dig oppustet og vil du gerne tabe dig et par kilo, er kogt vand terapi meget effektiv. Kog vand og hæld på en termokande og drik af det varme vand formiddag og eftermiddag, i mellem måltiderne. Ca 1 dl i timen. Og undgå så at blande kolde væsker sammen med dine måltider, det forstyrrer fordøjelsen af din mad. Alt efter kropstype, kan man tåle terapien fra 2 uger til 3 måneder. Terapien tilskynder forbrænding af kroppens affaldsstoffer og beroliger fordøjelse og nervesystem.

Buddhayoga

KONTAKT BUDDHAYOGA

Mobil +45 2870 3505 Mail@buddhayoga.dk

Yogahold/Recovering Yoga, adresse:

FysioDanmark Søndre Strandvej 10, 1 sal, 3000 Helsingør. Parkering v. FitnessWorld

Tlf: 3212 2000

Følg os

Copyright © Buddhayoga