BUDDHAYOGA-AKTIVITETER

             

FOR FIRMAER OG PRIVATE

FIRMA-AFTALER EL. ARRANGEMENTER

SKAB BALANCE I DIN VIRKSOMHED

Glade medarbejdere, som føler sig frie i krop og sind, har et godt immunforsvar og er sjældent syge. De er fokuserede og kreative.

Yoga på arbejdspladsen, fyraftens-løb, indlæring af meditation-pause i arbejdstiden, krops-balancerende kost i kantinen eller yoga og mind-fulnessindslag på tema-dage, vil forebygge stress og introducere medarbejderne for virksomme værktøjer til at skabe ro i krop og sind. 

 

AYURVEDISK MADLAVNING - (Efter aftale)

Individuel undervisning i dit eget køkken eller gruppeundervisning

Vi laver Ayurvedisk mad sammen. Først skal du lave en personlig fordøjelsestest, så vi kan se hvilken mad, som passer til lige præcis din fordøjelse. Når vi alle har fundet vores fordøjelsestype, deler vi os op i 3-4 grupper og laver mad sammen efter ayurvediske opskrifter. Du får fordøjelsestest, vejledende liste over gavnlige fødevarer til din fordøjelse og opskrifter med hjem.

 

MINDFULNESS/YOGA(min 5 pers)

For Firmaer/Private

Skab Jeres helt egen dag, veninde -eller firmaarrangement: 

Der er mulighed for at kombinere aktiviteter: A: Mindful skovgåtur, hvor vi er stille sammen og bruger alle vores sanser, jeg guider og der er en meditation undervejs. B: 1 times blid yoga med afsluttende afspænding i jeres lokale eller aftalt lokalitet tæt på skov. C: Ayurvedisk foredrag el. Madlavning. D: Indlæring af daglig meditationspraksis incl. materiale.

 

LØB OG MEDITATION I SKOVEN

Opdater dig på buddhayoga.dk på facebook under begivenheder   

Vi løber og går i naturen og laver mindfulness-øvelser undervejs. Vi er i skoven i en time og vi bruger alle vores sanser. Vi er stille sammen. Vi skiftevis løber og går for at øve skiftet mellem Gøren(aktivitet) og Væren. Vi "bader" os i naturen og opnår maksimal afspænding i vores nervesystem og vores sind. Når vejret tillader det, laver vi udendørs-yoga bagefter.

 

Buddhayoga

KONTAKT BUDDHAYOGA

Mobil +45 2870 3505 Mail@buddhayoga.dk

Yogahold/Recovering Yoga, adresse:

FysioDanmark Søndre Strandvej 10, 1 sal, 3000 Helsingør. Parkering v. FitnessWorld

Tlf: 3212 2000

Følg os

Copyright © Buddhayoga